Auto private leasen

Auto Private Lease

Mr. Green begon ook over zijn auto. Die was namelijk fantastisch. Maar dan ook echt fantastisch. Hij had nog nooit zo’n geweldige bak gereden. En dat is natuurlijk prima, als jij blij bent dan ben ik ook blij. Maar Mr. Green probeerde me ervan te overtuigen om hetzelfde te doen als hij. Hij reed namelijk met private lease. Hij zat enorm te pochen met de hoeveelheid kilometers die hij reed en hoeveel hij nu kon besparen met private lease. Private lease daar moest ik morgen nog mee beginnen. Hij begon alle voordelen van private lease op te noemen. Zo zou ik geen omkijken hebben naar de verzekeringen, wegenbelasting of reparaties. Mr. Green vroeg zich af waarom de hele wereld nog niet was overgestapt naar private lease. Ik denk dat dat ook het probleem was van mr. Green, hij kon zich niet inbeelden dat er mensen zijn anders dan hij. Trouwens dat is ook weer niet waar, want iedereen is minder dan hij. Maargoed, waarom ik dus nog niet aan private lease was begonnen. Ik probeerde aan mr. Green uit te leggen dat ik niet zoveel kilometers maak in een jaar. Dat ik daarnaast erg content ben met mijn Nissan Micra en dat ik niet zoveel om auto’s geef. Ik vertelde er niet bij dat deze Nissan Micra niet eens van mij is, maar van mijn moeder. Mr. Green was dan sowieso doorgegaan op een private lease delen. Daar zijn namelijk vast genoeg mogelijkheden toe. Toen Mr. Green doorkreeg dat ik niet erg blij was met het onderwerp private lease, begon hij over een ander onderwerp. Geloof me, dan had ik nog liever over private lease doorgepraat.

Lees hier over wat Mr green vindt van kinderkleding.